Club60

Bouwt u mee aan de ontwikkeling van poptalent in Amstelland? Met de oprichting van Club60 met talentsupport als focus, willen wij nog meer aandacht geven aan poptalent, met name in de regio Amstelland. Het concept van Club60 gaat uit van het ontdekken, begeleiden en stimuleren van dat talent, onder andere in de vorm van talentavonden en masterclasses begeleid door gevorderde musici.

Onze regio heeft op popgebied aardig veel talenten voortgebracht. Voorbeelden zijn Giovanca, Edsilia Rombley en niet te vergeten dj Martin Garrix. Poppodium P60 speelde daarin vaak een belangrijke rol. P60 werkt op diverse manieren aan talentontwikkeling. Er zijn in het gebouw drie oefenruimtes waar veel gebruikt van wordt gemaakt door bands en dj’s. P60 biedt een podium aan beginnend talent, zodat zij zich kunnen presenteren aan het publiek en de nodige ervaring opdoen. 

Door middel van Club60 krijgt het Amstellandse talent krijgt tips en trics van een mentor, dat kan zijn een bekende band, een singer-songwriter of een dj. Dit zullen gerenommeerde namen zijn uit de muziekwereld, bijvoorbeeld Huub van der Lubbe, Boudewijn de Groot, Leo Blokhuis en Ellen ten Damme. Mooie plannen, die beslist haalbaar zijn met uw hulp. Om het programma van talentontwikkeling te verdiepen en uit te breiden is uw lidmaatschap van Club60 onmisbaar.

Wat krijgt u er voor terug? 
Vier keer per jaar organiseren wij voor u als lid van Club60 zeer exclusieve sneak pre-hearings: in een informele setting in P60 ontmoet u telkens één van de mentoren van het Amstellandse talent. Deze mentor zal de ontwikkeling van het talent dat hij of zij onder de hoede neemt aan u toelichten. Ook gaat deze mentor in op zijn of haar eigen carrière en daar zit u dichtbij.  De jonge artiesten zijn ook zelf aanwezig, zichtbaar en hoorbaar. Natuurlijk wordt dit alles vergezeld van drankjes en een smakelijke maaltijd. Deze avonden zijn zeer exclusief voor de leden van Club60. Het is tevens een mogelijkheid om te netwerken met gelijkgestemden, immers de belangstelling voor muziek verbindt.

Verder zijn er een aantal privileges verbonden aan het lidmaatschap van Club60:

  • U krijgt altijd gratis toegang voor alle concerten voor twee personen; dit is uiteraard wel op basis van beschikbaarheid.
  • Met de clubpas kunt u zonder te reserveren naar binnen lopen, mits het concert niet uitverkocht is.
  • Tot slot, wordt - indien gewenst - uw naam vermeld op onze Club60 Founders Wall.

Hoe mooi is het als de talenten van Club60 door breken en u hier aan mee heeft geholpen?
Heeft u interesse in Club60? Stuur mij een mail of bel mij voor een afspraak:

Hetty Tjalkens
M. +31 (0) 629 240 313
F. +31 (0) 203 453 446
E. club60@P60.nl

 

 

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links

Aanmelden Nieuwsbrief