Carach Angren + Dystopia + Misanthropia

Details

Datum:
07-09-2017
Zaal open:
19:30
Aanvang:
20:00
Genre:
Heavy

Ze zijn weer terug! Diabolica Sonis presents: Carach Angren. Met hun vijfde studio album 'Dance And Laugh Amongst The Rotten' blijven ze de legends van horrormetal. Want als het koude zweet je langs de rug loopt, het kippenvel je bekruipt, je hart een slag overslaat en angst je in een wurggreep houdt, dan weet je dat je in het horrorrijk van Carach Angren bent getreden.

Flamboyante orkestrale waanzin contrasteert met het ijzige gezoem van black metal geïnspireerde riffs. Fel raspende zang en genadeloos ratelende drums brengen een afschrikwekkend verhaal naar voren. Sinds hun debuut in 2004 hebben excentrieke en meeslepende live optredens Carach Angren een grote aanhang bezorgd binnen Europa en de VS. Op het nieuwe conceptalbum ‘Dance And Laugh Amongst The Rotten’ wordt hun theatrale stijl tot het uiterste gedreven: het album vertelt over een bezeten meisje met een ongezonde obsessie voor haar ouija bord. Extreme black metal wordt feilloos gecombineerd met sfeervolle orchestrale passages. Carach Angren is in topvorm en levert met ‘Dance And Laugh Amongst The Rotten’ een nieuw pareltje af.

Dystopia is een blackmetalband uit Den Helder, aangevuld met death - en thrashmetalriffs. Live kun je van Dystopia een bombastische show verwachten waarbij de zang wordt verdeeld over de twee gitaristen en de bassist, waardoor er een agressief en opzwepend geheel ontstaat. Met strakke blastbeats, aggresieve stukken, sfeervolle riffs en epische finales belooft Dystopia een indrukwekkende set neer te zetten. Dit heeft al geleid tot een optreden op het hoofdpodium van Distortion, naast bands als Opeth en Meshuggah. Gewapend met nieuwe nummers en een strakke live show is Dystopia klaar om menig metal hart te winnen.

Misanthropia is een moderne symfonische black/death metal band uit Nederland, omgeving Nijmegen. In mei 2016 hebben ze hun nieuwe album 'Omertà' uitgebracht. Misanthropia is een enthousiaste, gedreven en krachtige formatie. 'Omertà' zal dan ook zeker niet hun laatste album zijn!

 

Eetcafé 2-in-1 hap

Schouwburg of P60 concert, 2 in 1 hap korting

Kaarten voor een programma in P60 of Schouwburg Amstelveen? Maak gebruik van de 2-in-1 hap! Kom van tevoren bij ons eten en krijg €2 korting op een hoofdgerecht of €4 korting op een driegangenmenu. Graag vooraf reserveren, dit kan via 020 - 345 3445 of boek nu online gelijk een tafel: klik hier om te reserveren.

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links

Aanmelden Nieuwsbrief