P60 Danst: Salsa Workshop

Details

Datum:
19-08-2017
Zaal open:
18:30
Aanvang:
19:00
Genre:
Café
Salsa workshop

Salsa dansen gaat er niet om hoe goed je bent of hoe indrukwekkend je rond kan draaien. Het gaat om plezier hebben met de dans, de muziek en de partner waar je mee danst. In de eerste workshop zal je beginnen vanaf nul. Na een korte uitleg over wat salsa inhoudt, maak je een begin aan het voetenwerk. Hier worden de basispassen solo behandeld, waarna je dit gaan uitvoeren met een partner. Omdat alles via lichaamstaal gecommuniceerd wordt, gaan we werken aan de connectie tussen leider en volger zodat jullie na een uur in staat zijn deze basis uit te voeren met je partner. 
Om mee te doen hoef je niet met je eigen partner te komen. Juist in de salsa is het heel gewoon en leerzaam om met onbekenden te dansen. Door de techniek leer je immers altijd te kunnen volgen of leiden, ongeacht degene die tegenover je staat. Ben je dus alleen? Daag je zelf uit om gewoon te komen, want je bent nooit de enige die alleen is! 

De workshop begint om 19:00 uur en is om 21:00 uur afgelopen, daarna is er zeker de mogelijkheid om de eerste geleerde Salsa passen onder het genot van een drankje en muziek nog een beetje na te oefenen. 

Inschrijven is wel verplicht, we hebben namelijk beperkte plaatsen. Dit kan door een ticket te kopen, een mail te sturen naar: workshops@P60.nl of te bellen naar 020-3453445.

Kosten voor de workshop zijn €15,- per persoon en als je je als koppel inschrijft is het €25,-

Programma
18:30 uur Café open
19:00 – 21:00 uur Start Salsa Workshop
21:00 – 22:00 uur Vrij dansen

Docente Debbie Smit
Haar hele leven danste Debbie al verschillende dansstijlen, maar op haar 19e mocht ze ook in aanraking komen met salsa. Na één les te volgen was ze meteen op slag verliefd. De manier hoe muzikaliteit, connectie en improvisatie samengevoegd worden zorgde ervoor dat elke dans weer een nieuwe ervaring was. Niets staat vast en alles kan elk moment veranderen. En zo stond ze al snel al haar vrije avonden op de dansvloer tijdens salsa feestjes en danslessen. Na een half jaar begon ze al met het assisteren binnen de lessen en na een jaar stond ze zelf voor de groepen les te geven. Na jarenlang les te hebben gegeven in Enschede geeft ze nu ook lessen in Amsterdam en verzorgt ze workshops door het hele land. Salsa dansen gaat bij mij niet om hoe goed je bent of hoe indrukwekkend je rond kan draaien. Het gaat om plezier hebben met de dans, de muziek en de partner waar je mee danst.

Salsa Dinnerdeal

Kom voorafgaand aan de workshop Salsa een lekker hapje doen in ons café! Op vertoon van je inschrijving voor de workshop ontvang je bovendien een leuke korting: een hoofdgerecht voor slechts €10,- en een geheel 3-gangen menu kost je slechts €17,50.

Om alvast helemaal in de Zuid-Amerikaanse sfeer te komen kies je natuurlijk voor de robuuste Tex Mex beef burger of de heerlijke Mexicaanse taco's, maar er staan nog veel meer specialiteiten op onze kaart. Bekijk 'm hier!

Reserveren? Bel naar 020-3453445 of reserveer hier direct online!

 

Burger

Gerelateerd

do 19 jul
19:30
Genre -
Café
Ticket vvk -
Gratis
di 04 sep
19:30
Genre -
Café
Ticket vvk -
Gratis

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links

Aanmelden Nieuwsbrief