Going Back To My Roots

Details

Datum:
23-04-2017
Zaal open:
18:30
Aanvang:
18:30
Genre:
Dance
Minimum leeftijd:
30 jaar

Op vele verzoek is het eindelijk weer zover. Een nieuwe editie van één van de meest succesvolle en langstlopende dance classics events GOING BACK TO MY ROOTS op zondag 23 APRIL van 18.30 tot 00.00 uur. We hebben gekozen voor een eindtijd van 00.00 uur, zodat je je de volgende dag niet verslaapt voor werk of andere verplichtingen! En na eerdere uitverkochte edities in andere leuke locaties is nu gekozen voor het fantastische en knusse Poppodium P60 te Amstelveen.

P60 is geen onbekende van het dance classics genre. Vele bekende old school artiesten zoals o.a. Melba Moore en ook bekende events als de Boc Reunion en de Classic Soul Night hebben succesvolle edities gehad in P60. P60 is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Dat stopt pal naast het Poppodium en ook de bereikbaarheid met de auto is zeer goed. Tegenover en rondom de locatie kan goed geparkeerd worden en onder P60 bevindt zich een ruime parkeergarage. Kortom, het perfecte evenement vindt plaats in de perfecte locatie.

Import dance classics, disco, swingbeat, old school hip-hop, house classics en latin classics worden gedraaid door dj'€™s die stuk voor stuk hun sporen hebben verdiend in de scene. Dj KID bekend van discotheek TIMELESS, Dj ORLANDO bekend van REMINISCE en resident van GOING BACK TO MY ROOTS en DJ EVERT, bekend van de FLORA PALACE REUNION zullen je vermaken met de lekkerste nostalgische classic hits uit de goede oude tijden.

Om de prijs hoef je het niet te laten. Earlybird tickets zijn slechts €15,-  en geldig voor voor 2 personen. Deze zijn verkrijgbaar tot en met 31 maart. De regular tickets zijn €12,50 en groepstickets kosten €50 voor 5 personen. Aan de deur (indien nog beschikbaar) zullen de kaarten aanzienlijk duurder zijn, dus wij adviseren iedereen zijn kaartje in de voorverkoop te halen. De kaartverkoop start op maandag 6 maart a.s. en de kaarten zijn verkrijgbaar op www.p60.nl en op www.partyclick.nl en op de Facebook pagina van 'Going Back To My Roots'.

Snackloket

Vandaag wordt het P60 Café weer omgedoopt tot snackloket! Hier kun je vanzelfsprekend terecht voor de lekkerste kroketten, frikandellen, kaassoufflés, kipcorns en heerlijke patat. Tussen Amken en Gehenna is een langere pauze ingelast zodat iedereen zich heerlijk vol kan proppen bij het P60 snackloket!

Reserveren is niet nodig. Loop rustig binnen en aanschuiven maar!

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links

Aanmelden Nieuwsbrief