Vader + Immolation

Details

Datum:
06-04-2017
Zaal open:
18:30
Aanvang:
19:00
Ticket VVK:
€ 16,00
Ticket zaal:
€ 18,00
Genre:
Heavy

Diabolica Sonis presents: Vader + Immolation. Een avond vol keiharde deathmetal! Met als support Monument of Misanthropy en 5Rand

Vader

Vader is een Poolse band, opgericht in 1983 door Piotr Wiwczarek en Krzysztof Rackzkowski. Ze begonnen eerst als een heavy/speed metal band maar ontwikkelde zich uiteindelijk tot een deathmetal band. Gaande de jaren zijn er veel mutaties geweest in de band, die nu bestaat uit Piotr Wiwczarek (gitaar en zang), Marek Paj’k (gitaar), Tomasz Rejek (bass) en Pawel Jaroszewicz (drums). In 1990 maakte ze een demo, genaamd ‘Morbid Reich’ die er voor heeft gezorgd dat de band internationaal bekend werd. De nummers op de demo verschenen later op het debuutalbum ‘The Ultimate Incantation' in 1993. Vader heeft  in totaal 24 albums/demo’s uitgebracht. Laatste wapenfeit ‘The Empire’ stamt uit 2016.

Ondanks dat de band al een tijd actief is, is er geen sprake van slijtage. Live is Vader nog steeds ongenaakbaar. Een nietsontziende metalmachine die een muur van geluid weet te produceren die moddervet klinkt, maar tegelijkertijd zeer goed te volgen is. De ultieme band om bij te headbangen.

Immolation

In 1986 werd de band opgericht onder de naam Rigor Mortis. Na het opnemen van de demo ‘Warriors of Doom’ veranderde de band zijn naam. Hier ontstond de Amerikaanse deathmetal band Immolation. De band lanceerde hun debuutalbum ‘Dawn of Possession’ in 1991. In 2001 tourde Immolation als hoofd-act  door heel Europa met support van de band als Deranged, Deströyer 666, Decapitated en Soul Demise. In 2008 tourde de band door Amerika samen met bands als Rotting Christ, Belphegor en Averse Sefira.

Op 24 februari heeft de band hun 10e album ‘Atonement’ uitgebracht. Dit album is het bewijs dat ze ondanks dat ze lang in de industrie zitten, ze blijven domineren in de deathmetal. In het album komen alle aspecten terug waarvan je band hebt leren kennen. Het album ‘Atonement’ is weer een waardige toevoeging in de legendarische collectie van Immolation. Er kan niet ontkent worden hoe belangrijk en invloedrijk de band is voor de metal. Ze blijven constant en een betrouwbare bron, als het gaat om de essentie van deathmetal.

Voorprogramma

De support wordt verzorgd door het in 2012 opgerichte brutal deathmetal gezelschap Monument of Misanthropy uit Oostenrijk

en door de Italiaanse metalband 5Rand. 5Rand is een mix van trash metal en industriële elementen.
Eetcafé 2-in-1 hap

Kaarten voor een programma in P60 of Schouwburg Amstelveen? Maak gebruik van de 2-in-1 hap! Kom van tevoren bij ons eten en krijg €2 korting op een hoofdgerecht of €4 korting op een driegangenmenu. Graag vooraf reserveren, dit kan via 020 - 345 3445!

Onze koks bereiden iedere dag een huisgemaakte, wisselende maaltijd van dagverse producten! Laat je bijvoorbeeld verrassen door een overheerlijke Hollandse pot, Mediterraanse schotel of Aziatische maaltijd. Ook lactose- en glutenvrije maaltijden zijn voor onze keuken absoluut geen probleem, graag horen wij dit van tevoren! Klik hier voor de menukaart van deze week voor een voorproefje. Smakelijk eten!

Boek nu online gelijk een tafel: klik hier om te reserveren.

(EN)

Tickets to a program at P60 or at Schouwburg Amstelveen? Enjoy our special 2-in-1 bite! Eat before the show in P60 Café and get €2 discount on a main course or €4 discount on a three-course meal. Please make a reservation in advance via 020-345 3445!

Our chefs prepare every day a home-cooked meal with daily fresh products! Surprise yourself with a delicious Dutch dish or a Mediterranean or Asian meal. Also lactose-free and gluten-free meals are absolutely no problem for our chefs. Please let us know in advance if you have any allergies or preverences! Click here for the menu of this week. Enjoy your meal!

Book a table online: click here to make a reservation.

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links

Aanmelden Nieuwsbrief