Francisca & Friends - Swing & Tell

Details

Datum:
17-02-2017
Zaal open:
20:00
Aanvang:
20:30
Genre:
Soul

We gaan terug naar de jaren '50 en '60 met de soulful sounds van Francisca & Friends én Swing & Tell! Francisca & Friends beginnen de avond met jaren '50 jazz en vervolgen de muzikale trip naar nummers van Amy Winehouse en Ben l'Oncle Soul. Verwacht een uitgekiende mix van het beste wat deze roerige jaren te bieden hebben, met de nadruk op de legendarische zangeressen die dit tijdperk voortbracht.

Francisca & Friends

Zangeres Francisca Burgos heeft voor vanavond weer al haar muzikale vrienden opgetrommeld. Ze begon met klassiek en jazz, maar inmiddels heeft ze in de salsa haar sporen ruimschoots verdiend. Haar muziek keuze wordt mede bepaald door haar Carribische roots, al laat ze zich hier absoluut niet door beperken. Francisca wordt vanavond bijgestaan door internationaal gezelschap: de Kosovaars-Albanese pianist Arben Ramadani, de Belgische bassist Peter Gheysen (speelde met Sadao Wantanabe, Manu Katche en Duduka Fonseka) en de van oorsprong Molukse drummer en percussionist Daniël Luhulima (hij laat zich inspireren door de muziek van Prince, James Brown, Michael Jackson en Stevie Wonder). Geen stijl is dit gezelschap vreemd: sta je het ene moment nog te swingen op een exotische bossanova song, het volgende moment blaast Francisca je omver met haar krachtige soulstem. Voeg daar een vleugje jazz, pop en latin aan toe en de show is compleet!

Line up
Zang: Francisca Burgos
Piano: Arben Ramadani
Bass: Peter Gheysen
Drum: Daniel Josias Luhulima

---

Swing & Tell
Swing waarbij stilstaan of -zitten onmogelijk is, blues die je voelt in je botten en een toefje jazz om bij weg te zwijmelen. De band Swing & Tell brengt geweldige nummers van Amerikaanse zangeressen uit de jaren ’50 en ’60, zoals Etta James, Kitty White, Dinah Washington en Sarah Vaughan. Kom en geniet van de vrolijke opzwepende muziek!

Line up
Zang en kazoo: Linda Oudendijk
Gitaar: Willem Treur
Bas: Wouter Quispel
Drums: Niels Klooster

Eetcafé 2-in-1 hap

Schouwburg of P60 concert, 2 in 1 hap korting

Kaarten voor een programma in P60 of Schouwburg Amstelveen? Maak gebruik van de 2-in-1 hap! Kom van tevoren bij ons eten en krijg €2 korting op een hoofdgerecht of €4 korting op een driegangenmenu. Graag vooraf reserveren, dit kan via 020 - 345 3445 of boek nu online gelijk een tafel: klik hier om te reserveren.

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links

Aanmelden Nieuwsbrief