Sinister CD Release Party

Details

Datum:
18-02-2017
Zaal open:
19:30
Aanvang:
20:00
Ticket VVK:
€ 10,00
Ticket zaal:
€ 12,50
Genre:
Heavy

P60 presenteert de CD release van death metal sensatie Sinister!

Sinister is inmiddels al jaren een gevestigde naam in het death metal circuit. Sinds het debuut 'Cross the Styx' uit '92 bracht de band in totaal 11 langspelers uit en tourde ze met onder andere Suffocation en Cannibal Corpse. Na hun andere '90s klassiekers ('Diabolical Summoning' en 'Hate') en een aantal bezettingswijzigingen in de vroege jaren '00 is de band sinds 'The Carnage Ending' uit 2011 niet meer te stoppen. De sound op dit album deed veel fans weemoedig terugdenken aan de begindagen van Sinister en zodoende speelde het viertal shows op Hell Fest en Eindhoven Metal Meeting.

In 2014 kwam de band met langverwachte opvolger 'The Post-Apocalyptic Servant' welke tot op de dag van vandaag gezien wordt als hun hardste en beste werk. Voor hoe lang nog is echter de vraag, want vanavond presenteert de band hun allernieuwste werk! Afgelopen november werd in de Soundlodge studio's de laatste hand aan 'Syncretism' gelegd en hiermee is de band klaar voor hun volgende tour, maar ze staan vanavond natuurlijk eerst in P60!

Death metal all star band Dauthuz brengt je vanavond een gezond portie old school death metal, die precies klinkt als de muziek waar je als klein ukkie verliefd op werd. Afkomstig uit Zaanstad en met legio ervaring uit eerdere bands zal deze nieuwe formatie de wenkbrauwen doen fronsen. Ondanks het korte bestaan deelde de band al het podium met the Monolith Deathcult, Incarceration en the Lucifer Principle. Vanavond zullen ze Amstelveen overtuigen!

De Haarlemse vijfmansformatie Spartan werd opgericht in 2007. Beïnvloed door een scala aan verschillende (metal) stijlen laten zij krachtige, beukende maar toch ook melodieuze klanken horen. Inspiratie haalt de band uit de Griekse mythologie en de nummers vertellen dan ook over langvergeten veldslagen, iconische helden en oude goden en zijn bovendien rijk aan symfonieën uit vervlogen tijden. De muziek wordt gekenmerkt door de krachtige vocalen, waarin het vertellen van epische verhalen een grote rol speelt. Dit alles zorgt ervoor dat Spartan opvalt tussen de meeste hedendaagse metal bands en een ervaring zal zijn die je niet snel zult vergeten!

Metal Menu Special
Zin in een lekker hapje vooraf? Voor deze show kun je weer gebruik maken van onze Metal Menu Special! Onderaan deze pagina vind je ons menu en hoe te reserveren.

Metal Menu Special

Reserveer nu tickets voor de Metal Menu Special!

Met deze dinnerdeal heb je al voor €10 een hoofdgerecht. Kies uit één van onze overheerlijke burgers met huisgemaakte friet, kipsaté of een ander gerecht van onze kaart!
Voor €17,50 heb je een driegangenmenu: kies uit de voor-, hoofd- en nagerechten die op onze kaart staan!

Bekijk hier het menu van deze maand, bel naar 020-3453445 of reserveer hier direct online!

Gerelateerd

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links

Aanmelden Nieuwsbrief