Delain + Aeverium (support)

Details

Datum:
17-03-2017
Zaal open:
20:00
Aanvang:
20:30
Ticket VVK:
€ 18,00
Ticket zaal:
€ 18,00
Genre:
Heavy

Delain is één van de bekendste bands in de heavy muziekscene. De band schrijft hun eigen verhaal, waarbij zij in elk hoofdstuk dieper in de schittering van de schijnwerpers komen te staan. Onder leiding van Martijn Westerholt begon Delain als een symofonische metalband met grote ambities.

Delain liet van zich horen net op het tijdstip toen de wereld zo naarstig opzoek was naar muziek met een groot hart en een nog grotere visie. De Nederlandse band maakte grote indruk met hun debuutalbum 'Lucidity' in 2006 met een grote tour als gevolg, waarbij de band een reputatie opbouwde voor het weggeven van prachtige shows. In de tijd die volgde na het releasen van 'Lucidity', steeg Delain medogenloos naar de top en hun succes ging in een stroomversnelling. Hun meest belangrijke doorbraak kwam in 2012 met 'We Are The Others' en nu, vier jaar later, is Delain terug om verder te bouwen op hun status als moderne metalkampioenen.

"Wij creëren onze eigen niche in het genre," zegt Charlotte. "Ik ben erg blij met hetgeen waar we momenteel mee bezig zijn. We hebben een spectaculair jaar, het aantal headlinetours en -festivals zijn ontelbaar, we hebben 'Lunar Prelude EP' en het vijfde album 'Moonbathers' uitgebracht." Ter ere van Delain's 10-jarig jublieum brengt de band het debuutalbum 'Lucidity' opnieuw uit. Het album bevat nieuw geremasterd materiaal, bonus tracks en digitale instrumentals.

Het vijfde album 'Moonbathers' is hun meest uiteenlopende, gedurfde en meest krachtige werk tot nu toe. 'Moonbathers' toont de bloei van de creativiteit en collectieve chemie. Met nummers variërend van de donderende pracht en melodische macht van 'Hands Of Gold' en de broeierige stormloop van 'Suckerpunch' tot het donker, verkennende grandeur van 'Chrysalis - The Last Breath' en een spannende cover van onbezongen Queen gem Scandal.

Support Act // Aeverium

Een beest is ontwaakt. En dat werd ook hoog tijd: gothic metal stagneert; de ene helft van het genre is zachter gegaan, de andere helft probeert ons wanhopig te overtuigen dat het nog 1995 is. Maar is dit reden genoeg om dit genre dood te verklaren? Echt niet! Aeverium moet hetzelfde hebben gedacht - en verwijderde al het stof dat is gecumuleerd op dit genre. Ze hebben gothic metal gereinigd van zijn insignes, pathos en regels. Een nieuwe macht stijgt - en wij zijn de getuige wanneer Aeverium de top bereikt.

 

Eetcafé 2-in-1 hap

Kaarten voor een programma in P60 of Schouwburg Amstelveen? Maak gebruik van de 2-in-1 hap! Kom van tevoren bij ons eten en krijg €2 korting op een hoofdgerecht of €4 korting op een driegangenmenu. Graag vooraf reserveren, dit kan via 020 - 345 3445!

Onze koks bereiden iedere dag een huisgemaakte, wisselende maaltijd van dagverse producten! Laat je bijvoorbeeld verrassen door een overheerlijke Hollandse pot, Mediterraanse schotel of Aziatische maaltijd. Ook lactose- en glutenvrije maaltijden zijn voor onze keuken absoluut geen probleem, graag horen wij dit van tevoren! Klik hier voor de menukaart van deze week voor een voorproefje. Smakelijk eten!

Boek nu online gelijk een tafel: klik hier om te reserveren.

(EN)

Tickets to a program at P60 or at Schouwburg Amstelveen? Enjoy our special 2-in-1 bite! Eat before the show in P60 Café and get €2 discount on a main course or €4 discount on a three-course meal. Please make a reservation in advance via 020-345 3445!

Our chefs prepare every day a home-cooked meal with daily fresh products! Surprise yourself with a delicious Dutch dish or a Mediterranean or Asian meal. Also lactose-free and gluten-free meals are absolutely no problem for our chefs. Please let us know in advance if you have any allergies or preverences! Click here for the menu of this week. Enjoy your meal!

Book a table online: click here to make a reservation.

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links

Aanmelden Nieuwsbrief